nr 7: Vårsol och Parkhäng

Nej men se där, helt plötsligt tittar solen ut i all sin styrka och vi har fått ett stabilt vårväder här i Aberdeen med 15 härliga grader. Så, efter mitt sista seminarium och min näst sista föreläsning sprang jag hem för att hämta deckaren, filten och en vattenflaska fylld med is och saft för att sedan bege mig ut i Seaton Park för att hitta den optimala parkhängsplatsen.

Det känns så otroligt främmande att min tid i Aberdeen snart är över, och att utav de 1 och 1/2 månaderna som jag har kvar så är jag ledig i hela 27 dagar. Ja, ledig kanske jag inte ska säga, men det är tid för självständig revision av föreläsningar och seminarier inför (de fruktade) tentorna som kommer i början av Maj. Jag är egentligen inte orolig, utan mina nerver beror mest på att det var närmare 1 och 1/2 år sedan jag hade min senaste dugga, samt att båda tentorna är på 50% och 100% av mitt betyg. Men orolig är jag inte! Har ju all denna soliga underbara tid för att revidera och plugga järnet ute i parker och på kaffer med en iskall iskaffe i handen.

Eng: Finally spring has sprung here in Aberdeen! Today, with its glorious 15 celsius I decided to go out to Seaton Park with a nice cozy blanket and my favorite crime novel to just soak up the sun. My studies are soon over, and then comes a month of revising until my final exams, and, suddenly I will be home again. Well, I can’t complain since I will probably be revising, outside with a nice ice coffee in my hand.

Lämna ett svar